Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Zaštite potrošače i svoj brend testiranjem zapaljivosti od strane SGS-a.

U današnjoj globalnoj privredi robe široke potrošnje mora da zadovolji mnoge različite lokalne propise i zahteve. Nepridržavanje može da dovede do neočekivanih troškova ili još gore, da nanese štetu klijentima i nepopravljivu štetu vašem brendu. U SGS-u održavamo globalnu mrežu laboratorija sa pristupom savremenoj opremi za ispitivanje zapaljivosti. Naši visoko obučeni tehničari i revizori rade zajedno sa vama da bi razumeli i podržali postojeći program saglasnosti, ili napravili novi prilagođen vašim poslovnim potrebama.

Od građevinskog materijala do jednostavne dečje igračke, naše znanje i sposobnost ispitivanja će obezbediti da vaš proizvod bude spreman za tržište. Neka od češće zahtevanih požarnih svojstava koja smo ispitivali uključuju širenje plamena, samozapaljivost, brzinu sagorevanja, dim, zapaljivost, brzinu oslobađanja toplote i plameni udar.

Obezbedite bezbednost svojih proizvoda, koristite našu stručnost da planirate i razvijete odgovarajući metod i program ispitivanja zapaljivosti za vašu robu široke potrošnje. Naši testiranje obuhvata proizvode, uključujući (ali ne isključivo) posteljine i dušeke, nameštaj (materijali i punjenje), odeću, igračke, građevinske materijale i plastične predmete.

Naša široka mreža tehničara i revizora omogućava brz i ekonomičan odziv da bi zadovoljila vaše potrebe za ispitivanje zapaljivosti.