Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Veličina i oblik čestica su predmet interesa klijenata u okviru širokog spektra industrija, zbog toga što veličina čestice biofarmaceutskog proizvoda može da utiče na prozvod na dva načina: kao uticaj na učinak leka i kao pokazatelj zaraze.

Mnogi klijenti se obraćaju SGS-ovoj službi za analizu čestica radi uvida tokom razvoja ili proizvodnje leka, što predstavlja sve bitniji parametar za API i karakterizaciju ekscipijensa. Farmakološko ponašanje lekovitog proizvoda može da bude pod uticajem promena u veličini i strukturi čestica. Pored toga su potrebne i informacije u vezi moguće zaraze ubrizgavanjima i infuzijama kao deo procene bezbednosti leka. Prema tome, intezivna studija API-ja i veličina čestica ekscipijensa, od razvoja do proizvodnje leka, može da olakša razvoj bezbednih, stabilnih i efikasnih proizvoda.

Bez obzira o kojoj grani industrije je reč, naše laboratorije svetske klase nude obiman spektar testova kako bismo vam pomogli u testiranju čestica. Ovo uključuje proračun broja čestica i analizu raznih veličina i oblika čestica, uključujući:

  • merenje pomoću laserske difrakcije;
  • mehaničko prosejavanje
  • mlazno prosejavanje i sonično prosejavanje
  • optičku mikroskopiju;
  • elektronsku mikroskopiju za ekološko skeniranje.

Naše analize sprovode stručnjaci svetske klase u jednoj od naših najboljih laboratorija širom planete. Programi testiranja su oblikovani prema prirodi vašeg proizvoda i specifičnim zahtevima i mogu da vam pomognu u ispunjavanju regulatornih zahteva na međunarodnom i lokalnom nivou.

Uz pomoć decenija iskustva u ispunjavanju potreba testiranja klijenata u raznim granama industrije, u SGS-u posedujemo snažnu reputaciju u podnošenju analize čestica prema visokim standardima tačnosti i profesionalizma. Kontaktirajte jednog od naših savetnika još danas kako biste razmenili mišljenja o tome kako analiza čestica može da vam pomogne u postavljanju vašeg proizvoda na tržište na što brži i bezbedniji način.