Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uslugama ispitivanja kozmetičkih i proizvoda za ličnu negu koje pruža kompanija SGS zadovoljavaju se regulatorni zahtevi i osigurava sigurnost proizvoda.

Tokom proteklih deset godina industrija kozmetičkih i proizvoda za ličnu negu prevazišla je granice tržišta proizvoda namenjenih ženama kako bi obuhvatila proizvode namenjene muškarcima i deci. Mnogi proizvodi su regulisani zbog brige o zdravlju i učinku.

Sa dokazanom stručnošću u ispitivanju, proveri i sertifikaciji kozmetičkih proizvoda širom sveta, kompanija SGS vam pruža široki spektar usluga koje će vam pomoći da proverite bezbednost, kvalitet i performanse vaših proizvoda i sistema i da zaštitite vaš brend. Pomažemo vam da potvrdite usaglašenost vaših kozmetičkih i proizvoda za ličnu negu sa zahtevima primenljivih propisa za kozmetičke proizvode i drugih relevantnih zakona, uključujući one koji se odnose na REACH, GMP, CMR-e, aerosole, opasne supstance itd. Možemo da proverimo usaglašenost vaših proizvoda i postupaka proizvodnje sa različitim društvenim i ekološkim standardima.

Bez obzira na vašu lokaciju, imamo namenski određenog predstavnika koji može da podrži sertifikaciju vaših kozmetičkih i proizvoda za ličnu negu. Naše specijalizovane laboratorije mogu da odgovore na specifične potrebe i ograničenja kozmetičke industrije, pomažući vam u postupku proizvodnje, od sirovina do gotovog proizvoda i njegovog pakovanja.