Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Herbicidi mogu biti ključni za održivo zemljoradničko poslovanje i mogu biti jedino rešenje za neke kritične zaraze u modernoj poljoprivredi. Ipak, mogu biti i uzrok polemike i njihova zloupotreba može dovesti do značajnih potraživanja.

Pitanja vezana za bioakumulaciju i ekološki uticaj herbicida znače da su oni predmet strogih propisa. Takva pitanja izazvala su rasprostranjeni skepticizam kako u javnosti, tako i među nadzornim telima gde postoji zabrinutost u vezi upotrebe hemikalija kao što su organofosfatni herbicidi.

Upotreba prave kombinacije hemikalija, u pravo vreme, na pravi način, usaglašeno sa svim opšte važećim propisima nije lak zadatak. Naši industrijski stručnjaci mogu vam pomoći da ispravno odaberete i odlučite se za pravu metodu primene, optimalnu dozu, čak i najbolje vreme primene kako biste obezbedili maksimalnu delotvornost i minimalan uticaj.

SGS nudi sveobuhvatni spektar usluga kao podršku onima koji proizvode herbicide, njima trguju i koriste ih.

Naše usluge obuhvataju:

  • terenska ispitivanja
  • GLP studije ostataka
  • studije sudbine životne sredine
  • ekotoksikološke studije
  • analitičku hemiju
  • zaštitu imena i upravljanje lancem snabdevanja

Naš opširan portfolio usluga je dizajniran da podrži naše partnere u delotvornom upravljanju rizikom i da obezbedi normativnu usaglašenost, od proizvodnje do krajnje upotrebe. Saznajte kako možemo da vam pomognemo