Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS provere pomorskih usluga i brodova - osigurajte da plovila treće strane budu bezbedna, da odgovaraju nameni i da zadovoljavaju sve relevantne propise.

Bez obzira da li ste kompanija koja iznajmljuje plovila, špediter ili terminalno skladište, kada koristite plovila treće strane, morate pažljivo da upravljate svim rizicima bezbednosti, kvaliteta i životne sredine. Potrebno je da osigurate i usaglašenost sa strogim zakonodavstvom. Mi pružamo namenski sistem ocenjivanja pri proveri brodova kako bismo vam pomogli da upravljate rizicima i da potvrdite usaglašenost plovila treće strane koje vi koristite.

Zašto bi trebalo da odaberete SGS provere pomorskih usluga i brodova?

Naše usluge vam pomažu da:

  • osigurate pogodnost i usaglašenost svih plovila treće strane za operacije sa teretom u lukama i prekomorski transport proizvoda;
  • dobijete sistematski menadžment rizicima bezbednosti i kvaliteta za plovila treće strane;
  • angažujete za vaša složena pitanja provere profesionalni tim vrhunskih mornara, stručnjaka iz oblasti nautike, savetnika za bezbednost i drugih specijalista;
  • dobijete procenu obavljenu u skladu sa smernicama vaše kompanije;
  • uključite profesionalno upravljanje rizikom u pomorstvu u vaš sistem kvaliteta.

Pouzdana provera pomorskih usluga i brodova od strane vodećeg izvršioca

Pružamo obimno iskustvo u kontrolisanju kvaliteta i količine tovara na plovilima širom sveta. Naši pomorski stručnjaci procenjuju kontrolisanja procene brodova koje sprovode akreditovani inspektori, u skladu sa pomorskim programom Instituta za hemijsku distribuciju (CDI) ili programom izveštaja o kontrolisanju broda (SIRE) Međunarodnog pomorskog foruma naftnih kompanija (OCIMF).

Relevantni podaci državne kontrole luke, obalske straže, evidencije podataka o žrtvama na plovilu, profili vlasnika/plovila i drugi izvori predstavljaju podršku ovoj proceni.

Da bismo porazgovarali o tome kako usluge provere brodova mogu da doprinesu vašoj organizaciji, kontaktirajte nas još danas.