Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Specijalizovani testovi SGS-a za procenu kvaliteta semena i drugih kriterijuma da vam pomognu u radu sa boljim informacijama i učine vaš posao konkurentnijim.

Naša mreža laboratorija daje resurse i stručnost globalnog igrača na lokalnom nivou kroz sprovođenje mnoštva testova na različitim vrstama semena. Naše usluge testiranja zdravlja semena uključuju verifikaciju primene tretiranja semena (STAV), plus POM testiranje (protein, ulje i vlaga). Evo kompletne liste:

Brzi zeleni test

Naše brzo zeleno ispitivanje je test oštećenja perikarpa kojim se ispituje omotač semena (ili perikarp) na oštećenja. Rezultati pomažu pri određivanju sveobuhvatnog kvaliteta semena i njegove vrednosti kao robe za vas.

Testiranje zdravlja semena

Možemo vam pomoći da identifikujete koje biljne bolesti pogađaju vaše useve, omogućavajući vam da donesete ispravne odluke o vašoj prodaji na domaćem tržištu i u izvozu.

Sa ovlašćenjem međunarodne asocijacije za testiranje semena (ISTA) - kao Nacionalnog sistema zdravlja semena (NSHS) u Sjedinjenim Američkim Državama - u stanju smo da izvršimo mnoge različite testove zdravlja semena na razne patogene elemente.

STAV

Ova usluga garantuje da su vaše primene semena izvršene pravilno i najkvalitetnije. Testiranjem semena nakon tretiranja možemo da utvrdimo i da li je na njega primenjena pravilna doza tretiranja i da osiguramo tačnost budućih testova semena.

Možete iskoristiti i prednost naših semenskih usluga korišćenjem verifikovanog uzorka da vam pomogne u kalibraciji sopstvene opreme za tretiranje semena. Ovo može da spreči gubljenje vremena i troškove prekomernog tretiranja.

POM testiranje

Za utvrđivanje kvaliteta žitarica, koristimo analizator žitarica za testiranje vlage, testiranje ulja i testiranje proteina kod kukuruza, pšenice i celih zrna soje.

Usluga eliminacije

Vršimo ovaj test na rasutim uzorcima prilikom žetve, u roku od 48 sati od prijema. Ako postoje problemi u kvalitetu koji se odnose na vaš kukuruz u rinfuzi ili određenog lota, možete zahtevati sortiranje boje na rinfuznom uzorku pre sklapiranja. Nakon eliminacije takođe smo u mogućnosti da upakujemo uzorke za male uzgojne parcele - štedeći vam dragoceno vreme i smanjujući mogućnost grešaka.

Kontaktirajte SGS sada da saznate kako naši specijalni testovi mogu da pruže informacije koje su vam potrebne da utvrdite kvalitet semena i da učinite svoj posao konkurentnijim.