Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Uz globalnu mrežu visokotehnoloških laboratorija i stručnjaka u datim oblastima, SGS pruža sveobuhvatene usluge ispitivanja semena gde god se nalazili.

Jedna od naših specijalnosti obuhvata sprovođenje studija dorade semena i prateće testove prašenja semena. Ovaj test meri količinu prašine koja može da prodre u atmosferu kada se tretirano seme promeša.

Utvrđivanje stope isprašivanja važan je korak u proceni karakteristika vaše dorade semena, kao i njegove upotrebljivosti i bezbednosti. Kada se tretirano seme promeša, može da proizvede značajnu količinu prašine. Obzirom da trunka prašine (ili deo semena) može da predstavlja potencijalnu zdravstvenu i bezbednosnu opasnost, rezultati naših studija isprašivanja pomažu vam da izmerite i svedete na minimum taj rizik.

Studije dorade semena

Od početka studije do analize podataka, možemo modifikovati svaki korak vašeg projekta prema vašim specifikacijama. Zapravo, u stanju smo da prilagodimo nacrt studije, replikaciju, rezime rezultata, statističku analizu, grafički prikaz i format završnog izveštaja.

Imamo iskustvo, opremu i kadrove da usaglasimo vaše studije urađene pre tretiranja ili da primenimo vaša određena tretiranja u našoj laboratoriji. Procenićemo zaštitna sredstva, polimere i premaze prema karakteristikama, prema bezbednosti semena i mogućnosti skladištenja da zadovoljimo vaše zahteve u vezi sa studijom.

Korišćenje SGS-a za izvođenje studija isprašivanja semenskog tretiranja, kao i drugih testova semena, donosi višestruke koristi. Stupite u kontakt sada da saznate kako vam možemo pomoći da uvećate prinose, smanjite svoje rizike i dovedete vrednost svojih resursa do maksimuma.