Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Dok su potrošači nekih zemalja zabrinuti u vezi genetski modifikovanih organizama (GMO-a), važno je da osigurate da vaši proizvodi zadovoljavaju odgovarajuće propise.

SGS-ov program očuvanja identiteta (ili IP program) bavi se kako pitanjem poverenja potrošača, tako i normativnom usaglašenošću.

Praćenjem porekla semena, kao i ispitivanjem proizvoda na svakoj tački u lancu snabdevanja, možemo vam pomoći da stišate strahove javnosti i zadovoljite odgovarajuće zakonske uslove.

Ovaj nivo sledljivosti žitarica smanjuje trgovinske rizike i čini vaše proizvode vrednijim. IP ne samo da vam dopušta da detektujete i ispravite probleme sa skladištenjem, transportom i proizvodnjom, već i obezbeđuje da vaše sirovine potiču iz održivog izvora.

Usluge GMO ispitivanja

Vođene od strane naučnika sa godinama laboratorijskog iskustva - kao i diplomama iz hemije, mikrobiologije i agronomije - naše laboratorije rade prema strogim smernicama i imaju ovlašćenja ISO 17025 i ISO 9001:2008. To znači da imamo objekte i mogućnosti da vršimo usluge GMO ispitivanja, kao dodatak našem IP programu.

Kako biste imali prednosti od ove vrste paketa usluga i obezbedili svoju normativnu usaglašenost vezanu za GMO-e, uz nadgledanje svakog procesa, odmah kontaktirajte SGS.