Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova usluga mapiranja kvaliteta pruža investitorima, trgovcima i poljoprivrednim planerima podatke o kvalitetu useva u određenim regionima - pre nego što je bilo koja žitarica spremna za izvoz ili preradu.

Pošto naši inspektori prate talas žetve širom sveta, uzimaju uzorke useva (sa polja i iz skladišta) kako bi se kreirale regionalne mape kvaliteta. Ako ste pretplatnik naše usluge, dobijate nedeljno ažuriranje za svaku zemlju i region koji ima interaktivnu mapu. Zatim možete odabrati određenu oblast da dobijete kompletnu listu rezultata testiranja po usevu (maksimum, minimum i prosek) na toj lokaciji. Ovi rezultati obuhvataju niz parametara uključujući proteine, vlagu, testiranu težinu i strane materije.

Pošto dobijate ove pouzdane i redovno ažurirane podatke o kvalitetu čim su na raspolaganju, možete doneti odluke na osnovu najboljih informacija i biti ispred konkurencije. Da dodatno utemeljite svoje odluke o investiranju i trgovini, možete se pretplatiti na mape kvaliteta rađene po meri za neki region i za odabir useva koji vas posebno zanima. To znači da možete da se fokusirate na oblasti sa visokokvalitetnim žitaricama i napravite realnije planove za nabavku i investiranje.

Stupite u kontakt sa SGS-om sada da otkrijete kako naša usluga mapiranja kvaliteta može da vam pomogne da unapredite svoje odluke o trgovini i investiranju.