Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge inspekcije štetočina pomažu vam da rešite probleme sa štetočinama i donesete mudrije agronomske odluke u kritičnim vremenima tokom vegetacije.

Naš program integrisanog suzbijanja štetočina (IPM) identifikuje bolesti, korove, insekte i druge štetočine. Uočavanjem potencijalnih i/ili stvarnih problema u polju, možemo vam pomoći da uštedite novac: što je pre problem uočen, to je lakše i jeftinije da se on ispravi. Sem toga, možemo proceniti trošak kontrole i uporediti ga sa potencijanim smanjenjem prinosa, čime vam pomažemo da izaberete pravi(e) proizvod(e) za zaštitu useva.

Naši programi suzbijanja štetočina obuhvataju četiri ili šest poseta po polju. One mogu da se vremenski organizuju tako da odgovaraju vašim potrebama, a da se pritom poklapaju sa kritičnim periodima za razvoj useva i pojavu korova i insekata. Uvek fokusiramo naš finalni sastanak na plodnost i hemijske opcije koje su vam na raspolaganju za sledeću sezonu.

Da rešite svoje probleme sa štetočinama, uštedite novac i dovedete do maksimuma prinose, kontaktirajte SGS odmah i raspitajte se o našim programima integrisanog suzbijanja štetočina.