Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove studije sudbine životne sredine pomažu vam da ispitate i zabeležite ponašanje vaših pesticida i drugih agrohemikalija na kontrolisanom terenu i u laboratorijskim uslovima.

Naše ekološke studije stoga pružaju nezavisne podatke koji su vam potrebni da doterate svoj(e) proizvod(e) - po potrebi - i olakšate registracioni proces.

Možemo upravljati studijom sudbine životne sredine od nacrta to izvođenja, postavljajući se kao direktor studije ili kao glavni istražitelj. Obavljamo svaku studiju na osnovu dobre laboratorijske prakse (GLP), prema smernicama izdatim od strane Evropske unije (EU) 1999, Društva za toksikologiju i hemiju životne sredine (SETAC) 1995 i/ili Agencije za zaštitu životne sredine (EPA). Sem toga, kada su propisi u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi u razmatranju, možemo pokrenuti prilagođen studijski pristup shodno vašim zahtevima.

Naša globalna mreža znači da možemo sprovesti studije na terenu, u raznolikim geografskim i klimatskim uslovima. Obezbeđujemo studije za:

  • ispiranje terena, oticanje i drenažu
  • praćenje stanja podzemnih/površinskih voda
  • rasipanje/akumulaciju zemljišta

Stupite odmah u kontakt sa SGS-om da saznate kako naše studije sudbine životne sredine mogu da vam pomognu u izvršenju registracionog procesa.