Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Vaši proizvodi i usluge u svakoj delatnosti ili sektoru moraju da budu usaglašeni sa standardima i propisima koje zahteva vaše ciljno tržište.

Bez odgovarajuće usaglašenosti, vaš pristup tržištu je umanjen, lanci snabdevanja prekinuti i vaš osnovni položaj je ugrožen.

Identifikovanje odgovarajućih propisa tržišta za vaše proizvode ili usluge može da bude složen izazov. Razumevanje nacionalnih i međunarodnih propisa, standarda specifičnih za sektor ili delatnost i zahteva prilagođenih korisnicima, zahteva temeljno i detaljno istraživanje i poznavanje delatnosti.

Mi nudimo širok spektar usluga provera i sertifikacija koji pokriva vaš celokupni lanac vrednosti, od sertifikacije proizvoda do organizacije procesa, sertifikacije usluga i sistema. Mi smo dobro poznati po našim temeljnim i detaljnim standardima provera, verifikacija i kontrolisanja, pružajući vam pouzdanje koje vam je potrebno da iznesete svoje usluge i proizvode na tržište. Naša globalna mreža stručnosti i kapaciteti za napredno ispitivanje mogu da budu prilagođeni tako da odgovaraju vašim specifičnim potrebama, kako biste bili sigurni da vaši proizvodi i usluge zadovoljavaju i prevazilaze ciljna očekivanja.