Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ova obuka vam objašnjava šta su to održivi događaji i pomaže da razumete zahteve sistema upravljanja održivim događajima (SEMS) na osnovu standarda ISO 20121.

Događaji utiču na životnu sredinu, ekonomiju i dobrobit društva na nekoliko nivoa kao što su potrošnja vode, proizvodnja čvrstog otpada, potrošnja energije, uticaji na biološku raznovrsnost, mogućnosti zaposlenja, izbor dobavljača itd. Standard ISO 20121 definiše specifikacije za sistem upravljanja održivošću za sertifikaciju za upravljanje događajima.

Ova obuka je namenjena svima koji se bave razvojem, primenom i upravljanjem održivim događajima prema standardu ISO 20121. Ako planirate da završite i druge obuke kao što je obuka o primeni standarda ISO 20121 ili obuka za interne proveravače sistema SEMS, ova obuka će vas upoznati sa specifikacijom ISO 20121 na osnovu koje možete da razvijate veštine provere.

Obuka sadrži predavanje i radioničke vežbe. Učesnici ne moraju da imaju predznanje o sistemima upravljanja održivim događajima ili standardu ISO 20121 pre pohađanja kursa.

Odmah se javite SGS-u da biste saznali kako obuka za podizanje svesti o standardu ISO 20121 može da pomogne vašem poslovanju.