Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ako vaša organizacija ne isplanira događaj dobro i njime ne upravlja dobro, on potencijalno može da ima štetno dejstvo na lokalnu zajednicu i životnu sredinu.

Održivost događaja koje organizujete umanjuje njihov negativan uticaj i povećava šanse za uspeh. SGS ima veliku ponudu usluga provera, obuka i ispitivanja koji doprinose održivosti događaja. Naša svetska mreža stručnjaka i kapaciteta omogućava vam pristup opsežnoj stručnosti i znanju u oblasti organizacije održivih događaja, kao što je primena standarda ISO 20121 za sisteme menadžmenta održivim događajima. Sarađujte sa nama kako bi vaš događaj bio primer održivosti. Odmah pozovite naš stručni tim da biste saznali više.

Da biste bili sigurni da je vaša organizacija usaglašena sa najnovijim propisima u vezi sa životnom sredinom za vašu delatnost i da je održiva, potreban vam je sveobuhvatan komplet alata i tehnika menadžmenta. SGS-ove usluge menadžmenta i usaglašenosti obuhvataju veliku ponudu usluga provera i sertifikacija u vezi sa životnom sredinom. Naše usluge vam omogućavaju da prikupite podatke potrebne kao dokaz usaglašenosti vaše zaštite životne sredine sa postojećim standardima, obaveznim propisima i dobrovoljnim programima. Naše obuke i događaji učvršćuju načela dobre prakse u okviru vaše strategije menadžmenta i širom vaše organizacije.

Iskoristite stručne savete naše svetske mreže stručnjaka kako biste upravljali usaglašenošću sa zahtevima zaštite životne sredine, društva i održivosti. Partnerstvo sa nama vam garantuje da je vaša organizacija na pravom putu da zauzme vodeće mesto na polju održivosti.