Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usaglasite se sa ISO 50001 standardom za sistem menadžmenta energijom i lakše poboljšajte energetski učinak, smanjite troškove i zadovoljite, pa čak i prevaziđite očekivanja klijenata.

Delotvoran sistem menadžmenta energijom (EnMS) pomaže vašoj organizaciji da uspostavi procese za unapređenje energetskog učinka. Implementacija bi trebalo da smanji vaše troškove vezane za energiju, emisije gasova staklene bašte (GHG) i druge uticaje na životnu sredinu. ISO 50001 standard uspostavlja međunarodni okvir za snabdevanje, korišćenje i potrošnju energije u industrijskim, komercijalnim i institucionalnim organizacijama.

Implementirajte održivi sistem menadžmenta energijom usaglašen sa ISO 50001 i pokažite da je vaša organizacija posvećena neprekidnom poboljšanju učinka energije.

SGS i njena globalna mreža kvalifikovanih profesionalaca za menadžment energijom može da vam pomogne kroz proces dobijanja ISO 50001 sertifikata uz pomoć obuke, ocene stanja i sertifikacionih provera.

Dostignite ISO 50001 sertifikaciju sa nezavisnim procenama i proverama od strane SGS-a kako biste se izdvojili od konkurencije i posvetili energetskoj učinkovitosti.