Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS usluga za obavezna i dobrovoljna kontrolisanja osigurava da vaša imovina ispunjava sve zahteve kvaliteta i rada, bilo da su oni obavezni , dobrovoljni ili prema zahtevu klijenta.

Da bi se osigurao kvalitet i integritet, kao i zdravlje i bezbednost, instalacije, opreme i materijali moraju ispunjavati mnoštvo zakonom propisanih i dobrovoljnih zahteva. Nudimo vam obavezno i dobrovoljno kontrolisanje koja će vam pomoći da ispunite sve zahteve kvaliteta i karakteristike, bilo da su oni obavezni , dobrovoljni ili zahtevani od klijenta.

Zašto da odaberete SGS obavezno i dobrovoljno kontrolisanje?

Imamo akreditacije za sve većinu standarda i regionalnih propisa, što omogućava da vam ponudimo sveobuhvatnu obavezno i dobrovoljno kontrolisanje kako bismo vam osigurali:

  • zdravlje i bezbednost zaposlenih na radnom mestu;  
  • integritet instalacije;
  • održivost životne sredine; 
  • usaglašenost sa propisima u okviru definisanih standarda;  
  • raspoloživost, bezbednost i pouzdanost vaše opreme;
  • održivost vašeg poslovanja.

Pouzdana obavezno i dobrovoljno kontrolisanje od svetskog lidera u toj oblasti

Kao svetski lider u obaveznom i dobrovoljnom kontrolisanju, nudimo vam iskustvo bez premca, stručnost i resurse, bilo gde u svetu. Mi smo ovlašćeno telo za većinu evropskih direktiva i posedujemo potrebne akreditacije kako bismo vam pružili usluge kontrolisanja i sertifikacije za različita tržišta širom sveta.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznalli kako naše obavezno i dobrovoljno kontrolisanje može osigurati da vaša oprema ispunjava sve zahteve kvaliteta i karakteristika.