Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Sa robom koja se distribuira po celom svetu, bezbednost je od najvećeg značaja jer štiti i vas i kupce.

TAPA zahtevi za bezbednost u kamionskom prevozu (TAPA TSR) određuju najniži prag prihvatljivosti standarda za bezbednost u okviru lanca snabdevanja koji čine kamionske i slične aktivnosti, kao i metode za održavanje ovih standarda. 

TAPA TSR zahtevi predstavljaju rezime procesa i specifikacija koje vaši dobavljači moraju da ostvare kako bi njihove kamionske delatnosti postigle usaglašenost. Njihov smisao je da se vaša veoma vredna imovina transportuje po celom svetu bezbedno i sigurno.

SGS ima odobrenje Udruženja za zaštitu transportovane imovine (TAPA) da sprovodi sertifikovane procene u skladu sa njihovim zahtevima za bezbednost tereta. Naša procena za TAPA sertifikaciju obuhvata proveru elemenata bezbednosti u okviru vašeg poslovanja i omogućava vam da identifikujete slabosti standarda bezbednosti sopstvenog tovara.

Kao ključni element upravljanja lancem snabdevanja, TAPA sertifikat za logistiku pokazuje da vodite računa o unapređenju i poboljšanju bezbednosti, kao i o ispunjavanju zahteva kupaca.

Kao vodeće svetsko telo za verifikaciju i sertifikaciju, vršimo provere u skladu sa svetskim i regionalnim zahtevima za bezbednost, kao što su:

  • ISO 28000 (takođe postoji sertifikacija),
  • TAPA FSR (takođe postoji sertifikacija), 
  • CTPAT.

Partnerstvo sa SGS-om zbog TAPA TSR sertifikacije vodi ka unapređenju procesa i stručnosti osoblja i održivijim odnosima sa kupcima, čime se postižu rentabilnost i konkurentnost. Mi smo vodeća organizacija na tržištu u polju transporta i bezbednosti lanca snabdevanja, sa preko 600 izdatih TAPA sertifikata.

Poboljšajte bezbednost vašeg lanca snabdevanja uz pomoć SGS sertifikacije u skladu sa TAPA zahtevima za bezbednost u kamionskom prevozu.