Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Vaše radno mesto može biti potencijalni izvor elektromagnetnih polja koja mogu da izazovu ozbiljne zdravstvene probleme. Da biste bili sigurni da radite u čistom i bezbednom okruženju, kontaktirajte SGS za praćenje i procenu elektromagnetnih polja. 

Elektromagnetna radijacija je generisana od strane različitih izvora na vašem radnom mestu - od niskih frekvencija koju prave radio-bazne stanice, bazne stanice za mobilne telefone i laserski čitači bar kodova do visokofrekventnih uređaja kao što su rendgeni. Opasnosti po zdravlje izazvane elektromagnetnim poljima zavise od jačine polja.

Mi sprovodimo praćenje elektromagnetnog polja na licu mesta, kako bismo procenili moguće rizike na vašoj lokaciji. Za svaku istragu nudimo sveobuhvatan izveštaj, koji uključuje analize praćenja i posebne preporuke kako bismo izašli u susret svim normativnim zahtevima za vašu lokaciju.

Naši stručnjaci koriste softverske pakete prilagođene lokaciji, kako bi prilagodili uticaj elektromagnetnih polja zahtevima vašeg poslovanja. Naša elektromagnetna analiza se izvodi u skladu sa međunarodnim standardima i smernicama.

Kontaktirajte naše specijaliste za praćenje elektromagnetnih polja još danas za procenu, kako biste poboljšali svoje poslovno okruženje.