Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kvalitet vazduha u vašem okruženju može da utiče na zdravlje vaših ljudi i na isplativost vašeg rada. Da biste bili sigurni da radite u čistom i bezbednom okruženju, kontaktirajte SGS za plan praćenja kvaliteta ambijentalnog vazduha i procene.

Kvalitet vazduha u vašem radnom okruženju - ambijentalnog vazduha - može da utiče na mnogo toga, ne samo na zdravlje vaše radne snage. Zagađena životna sredina može da uzdrma vašu konkurentnu prednost i pokvari sliku vaše firme. Zagađenje vazduha može da uništi lokalne ekosisteme i biodiverzitet, ostavljajući tako u nasleđe dugoročne ekološke probleme. Zagađen vazduh može da dovede do oštećenja građevinskih materijala, smanjenja broja zdravih šuma i prinosa.

Možemo da vam pomognemo da sprečite izloženost otrovnim materijama. Naši timovi rade širom sveta, koristeći najnovije tehnike za analiziranje ambijentalnog vazduha i nadgledanje emisija. Mi koristimo čitav spektar podataka – ličnih podataka zaposlenih pojedinaca kao i čiitavog radnog mesta i sisteme nadgledanja na više lokacija. Naši modeli računarske simulacije će vam pomoći u tumačenju dobijenih podataka kako biste mogli da se odlučite za pravi akcioni plan.

SGS ekološke laboratorije su akreditovane i sertifikovane prema važećim standardima kvaliteta. Mi nadgledamo svaki korak – kroz uzorkovanje, analizu i izveštavanje – jer su zdravlje i bezbednost vaše radne snage podjednako bitni i nama i vama.

Naše usluge ispitivanje kvaliteta vazduha obuhvataju:

  • Nadgledanje radnog mesta 
  • Uzorkovanje vazduha koji udišu zaposleni 
  • Zagađenje česticama prašine
  • Isparljiva organska jedinjenja  
  • Azbest, veštačka i mineralna vlakna i kristalni silicijum dioksid  
  • Kvasce, plesni i mikrobiološka zagađenja vazduha
  • Merenja intenziteta mirisa
  • Mreže stalnog monitoringa vazduha

Da bi se osigurala vaša usklađenost sa lokalnim propisima i smernicama za praćenje kvaliteta ambijentalnog vazduha, možemo zajedno da radimo na projektovanju i primeni programa monitoringa Budite sigurni da pružate bezbedno radno mesto vašim timovima i čistu životnu sredinu za budućnost – kontaktirajte naše timove od poverenja još danas.