Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kontaktirajte SGS za naše stručne usluge upravljanja iskopanom zemljom, za bezbedno i legalno uklanjanje zaraženog zemljišta. Pozovite naš tim još danas za tehničku i naučnu pomoć koja vam je potrebna za ovaj zadatak.

Nakon inžinjerskih radova, rušenja ili gradnje novih zgrada, treba upravljati i odstraniti iskopanu zemlju. Ovo može da bude komplikovano, pošto se često dešava da ovo zemljište bude zaraženo zbog prethodne upotrebe zemlje u industrijske svrhe.

Naš tim za upravljanje iskopanom zemljom može da vam ponudi potrebno stručno znanje.

Mi nudimo tehničku i naučnu pomoć, uzimamo uzorke zemljišta na licu mesta na osnovu dubine i obima iskopavanja. Analiza u našim akreditovanim laboratorijama nam pruža rezultate potrebne za procenu terena i preporučuje najbolje tehnike za oduzimanje ili dodavanje vrednosti, ili za valorizovanje iskopane zemlje. Valorizacija omogućava uklanjanje viška zemlje na najjeftiniji način i poštujući relevantno zakonodavstvo.

Mi se brinemo da vaš teren ispunjava sve potrebne regulatorne zahteve za bezbedno uklanjanje iskopane zemlje i nudimo administrativnu pomoć u pogledu tražene dokumentacije.

Pozovite nas još danas da biste saznali više o primeni plana upravljanja iskopanim materijalima, koji posebno odgovara potrebama vašeg terena.