Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS procene uticaja na životnu sredinu i procene ekološkog i društvenog uticaja pomažu vašem poslovanju da doprinese lokalnom razvoju uz smanjenje uticaja na životnu sredinu na minimum. Pozovite još danas naše iskusne timove da saznate kako.

Kao vodeća svetska organizacija za kontrole mi imamo proaktivnu ulogu u očuvanju naše životne sredine obezbeđivanjem širokog spektra ispitivanja da bismo osigurali ekološki prihvatljive proizvode i usluge. Mi takođe ohrabrujemo industrije da prave planove za upravljanje životnom sredinom kao integralne delove njihovih operacionih propisa.

Mi sprovodimo procene uticaja na životnu sredinu i procene ekoloških i socijalnih uticaja da bismo odredili kako vaše poslovne aktivnosti utiču na vašu lokalnu zajednicu i širu životnu sredinu.

Za detaljnu procenu vašeg učinka na polju životne sredine, možete imati koristi od naših najmodernijih laboratorija i sistema za praćenje. Naši akreditovani, iskusni tehničari imaju stručno znanje da vam ponude inovativna rešenja za svaki problem na koji vaša organizacija naiđe. Mi vam nudimo vođenje i pomoć u usaglašavanju sa propisima životne sredine i u smanjenju vašeg uticaja na životnu sredinu.

Procena ekološkog i društvenog uticaja pokazuje vašu posvećenost da doprinesete pozitivnom uticaju na vašu životnu sredinu i zajednicu.

Pozovite naše akreditovane timove za procenu životne sredine još danas za više informacija.