Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usaglašenost sa Obavezom za smanjenje ugljenika u UK je lakša uz SGS-ovu službu za verifikaciju emisija. Pozovite nas da saznate više.

Obaveza za smanjenje ugljenika u Velikoj Britaniji (CRC) je šema za budžet ugljenika, uvedena da proširi trenutne šeme za poslovanje emisijama i da uključi ne-energetski intenzivna poslovanja i organizacije iz javnog sektora sa visokom upotrebom električne energije.

Cilj CRC-a je smanjenje emisija - cilj vlade je 80 procenata smanjenja do 2050 (u odnosu na 1990). Postoji i finansijski podsticaj za smanjenje emisija povećanjem cena ugljenika i stavljanjem zabrane na dostupne naknade.

Naši timovi stručnjaka će vam pomoći u usaglašavanju sa CRC-om. Mi možemo da procenimo vaš otisak ugljenika i obezbedimo vam potrebnu dokumentaciju za podnošenje izveštaja, godišnja predviđanja emisija i označavanje performansi. Mi takođe možemo da redovno pratimo vaš status prema šemi i da obezbedimo nastavak usaglašavanja.

Kako bismo osigurali vaše koristi od primene CRC-a, drugi načini na koje vam možemo pomoći uključuju razjašnjavanje relevantnih emisija po planu, uvežbavanje za vaš tim i razvoj strategije za smanjenje ugljenika. Takođe možemo pomoći kompanijama koje traže povoljnosti putem metrike ranije akcije i kombinuju posao oko CRC-a uz energetsku efikasnost i ISO16001.

Pripadajući vodećoj svetskoj organizaciji u verifikaciji emisija gasa staklene bašte, naš tim službe za klimatske promene će biti u mogućnosti da vam pomogne. Pozovite nas još danas da biste saznali više o nadgledanju i osiguravanju vaše usaglašenosti sa obavezom smanjenja količine ugljenika.