Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovi stručnjaci mogu da vam pomognu da uklonite zagađenje neprijatnim mirisom i da ispunite propise o emisijama za vašu granu industrije. Pozovite naš stručni tim za usluge merenja neprijatnog mirisa još danas, kako biste došli do ekonomičnog plana.

Vaš radni pogon i oprema možda ispuštaju zagađujuće emisije neprijatnog mirisa u atmosferu. Čak i kad nisu opasni, neprijatni mirisi ipak mogu da stvore neprijatnost za vaše zaposlene, kao i za obližnja radna mesta i zajednice. Kako bi u potpunosti poboljšao kvalitet vašeg vazduha i kontrolu zagađenja, vaš plan za upravljanje životnom sredinom treba da uključuje usluge praćenja neprijatnog mirisa.

SGS je pionir industrije u oblasti ekološkog nadgledanja radnog mesta i industrijskih neprijatnih mirisa. Naše laboratorije za zaštitu životne sredine su potpuno akreditovane za obradu uzoraka čitavog spektra životnih sredina i za merenje koncentracija neprijatnih mirisa uz pomoć analize dinamičke olfaktometrije i hemijskih merenja. Mi vam dajemo potpunu procenu potencijalnih problematičnih oblasti uz čitav spektar rešenja po narudžbini koja odgovaraju vašem radnom mestu.

Spektar naših usluga obuhvata sisteme za upravljanje otpadnim vodama, upravljanje otpadom, stočne aktivnosti, industriju hrane, hemijske usluge i javni sektor.

Ukoliko je vaša delatnost ograničena prostorom za nivoe industrijskih neprijatnih mirisa, naši stručnjaci mogu da rade sa vama na formulisanju ekonomičnog plana. Pozovite nas sada da saznate kako da uklonite zagađenje neprijatnim mirisom i ispunite zahteve za vašu delatnost.