Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Vaš radni pogon i oprema možda ispuštaju fugitivne emisije, što stvara ekološko zagađenje i gubitke za vaše poslovanje. Preuzmite kontrolu uz pomoć SGS-ovih studija fugitivnih emisija. Pozovite naše stručnjake još danas.

Fugitivne emisije isparljivih organskih jedinjenja (VOC-a), koje ispušta vaša industrijska oprema, mogu da imaju skupe posledice po zdravlje i bezbednost vaših ljudi, kao i po vaše profite. VOC-i možda doprinose emisijama gasa staklene bašte ili povećavaju rizik od požara i eksplozije.

Upravljanje detekcijom curenja je velika operacija koju treba da sprovode stručnjaci. Naš tim za upravljanje fugitivnim emisijama će preuzeti ovaj važan projekat za vas. Naš akreditovan tim profesionalaca obuhvata tehničare za nadgledanje, koji proveravaju svu vašu opremu (kao što su pumpe, kompresori, prirubnice, ventili, konektori, otpusni ventili). Mi takođe možemo da rukovodimo istragom o detekciji i popravci curenja (LDAR), u slučajevima gde imate zakonsku obavezu da to učinite.

Praćenje emisija se izvodi uz pomoć analizatora prenosivog detektora plamene jonizacije (FID) ili detektora fotojonizacije(PID), a prema međunarodno prihvaćenim metodama (EPA i EN standardima). Metodologija se takođe može lako prilagoditi lokalnim standardima.

U toku mernog procesa označavaju se ispušteni sastojci. Mi potom koristimo posebno osmišljen softver za zapisivanje mera, pravimo spisak propuštajućih delova kojima treba popravka i čuvamo dokumentovanu istoriju svakog sastojka. Izveštaj o svakom sastojku se automatski generiše i izračunava se broj sastojaka za merenje u sledećem pregledu. Softver se takođe može prilagoditi da odgovara lokalnom zakonodavstvu.

Izračunavamo ukupne emisije sa potrojenja. Nakon popravke identifikovane opreme, mi proveravamo da li su popravke bile uspešne i prema tome ažuriramo vaše zapise ponovo izračunatom ukupnom količinom fugitivnih emisija.

Preuzmite kontrolu nad svojim postrojenjem i opremom i upravljajte svojim profitima i bezbednosnim zapisivanjem. Pozovite još danas naš tim za pregled fugitivnih emisija.