Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam može pomoći u postizanju normativnih ciljeva u smanjenju ugljenih emisija.

Pozovite nas još danas, da biste saznali kako naše usluge za radiokarbonsko određivanje mogu da vam pomognu u tačnom određivanju razmera vaših ugljen-neutralnih emisija gasova staklene bašte i da vam pomognu u upravljanju smanjenja vaših ugljeničnih emisija.

Potrebna razmera emisija ugljen-dioksida dolazi od sagorevanja biomasa (bioloških materijala napravljenih od ugljenika, vodonika i kiseonika). Sagorevanje biomase rezultira emisijama koje se smatraju ugljen-neutralnim, zato što je ugljenik stvoren iz prirodnog ugljeničnog ciklusa. Prema trenutnom Sporazumu iz Kjota, i brojnim programima za emisije gasova staklene bašte, korišćenje biomase i nusproizvoda biomase kao alternativnih goriva može biti klasifikovano kao smanjenje emisija gasova staklene bašte.

Razlikovanjem biogenih i fosilno dobijenih ugljen-dioksida, vaša kompanija može da odredi količinu vaših emisija gasova staklene bašte i mere koje su vam potrebne da neutrališete vaš otisak ugljenika. Ako možete sa sigurnošću da prijavite manje emisije, takođe mođete potencijalno da povećate višak nadoknade za trgovinu.

Korišćenjem radiokarbonskog određivanja starosti, naši kvalifikovani tehničari vam mogu dati tačno razlaganje o delovima vaših emisija koji su biogeni. Ovaj metod je brz, pouzdan i isplativ. On eliminiše potrebu za napornim, skupim i opasnim ispitivanjima fizičkih svojstava mešanih goriva i drugih tehnika za merenje, koje zahtevaju stalno praćenje. Naš tim uzima uzorke na licu mesta uz pomoć najnovije opreme. Rezultati se ispituju u akreditovanim laboratorijama sa velikim iskustvom u radiokarbonskom utvrđivanju starosti.

Dozvolite nam da pratimo vaše učinke za životnu sredinu dok se vi fokusirate na vaše poslovanje. Pozovite nas još danas za brzo i održivo rešenje za vašu budućnost.