Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge tokom faze rada i faze održavanja industrijskog postrojenja - osigurajte kvalitet i bezbednost objekata i zaposlenih, obezbedite investicije i optimizujte rad.

Bilo da ste vlasnik, operater, izvođač radova, investitor, osiguravač ili proizvođač opreme, potrebno je da procenite i upravljate tehničkim rizicima koji su povezani sa radom i održavanjem svakog industrijskog postrojenja ili instalacije.

Naše usluge tokom rada i održavanja vam omogućuju da osigurate kvalitet i bezbednost objekata i zaposlenih, obezbedite investicije i optimizujete rad.

Kao vodeći svetski izvršilac usluga tokom rada i održavanja, nudimo neprevaziđeno iskustvo, stručnost i resurse. Sprovodimo spektar dobrovoljnih i obaveznih kontrola u toku rada. Možemo vam pomoći u balansiranju troškova kontrole i rizika primenom efikasne kontrole zasnovane na riziku (RBI) i programa održavanja.

Takođe vam možemo pomoći da izaberete metode kontrole i testiranja koje najbolje odgovaraju vašim potrebama, pokrivajući i standardne i napredne metode nerazornog testiranja (NDT).

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako vam naše usluge tokom rada i održavanja mogu pomoći da osigurate kvalitet i bezbednost vaše instalacije ili postrojenja.