Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge certifikacije polovnih mašina koje obavlja kompanija SGS – omogućavaju procenu tržišne vrednosti, očekivanog životnog veka i trajnosti vaše polovne opreme i obezbeđuju odgovarajuće certifikate, bilo gde u svetu.

Bilo da kupujete ili prodajete polovne mašine, industrijska postrojenja ili vozila, neophodno je da osigurate njihov kvalitet i sigurnost. Naše usluge nezavisne certifikacije polovnih mašina omogućavaju procenu stvarne tržišne vrednosti, očekivanog životnog veka i preostalog trajanja vaše polovne opreme. Takođe možemo da osiguramo i usaglašenost vaše opreme sa direktivama i standardima zemlje u kojoj je koristite, kao i zemalja u koje planirate da je izvezete.

U slučaju obaveznih kontrola, npr. u Indiji, Brazilu i Vijetnamu, nije potrebno da u obzir uzmemo samo lokalne standarde i zakonske zahteve, već i zahteve uvoznika i nadležnih uvoznih organa u zemljama odredišta.

Zašto bi trebalo da koristite usluge certifikacije mašina koje obavlja kompanija SGS?

Uz naše iskustvo, stručnost i resurse bez premca, možemo da vam ponudimo nezavisnu certifikaciju i kontrolu polovnih mašina, omogućavajući vam da:

  • dobijete uverenje neophodno za iznajmljivanje, kupovinu, prodaju, davanje na lizing ili osiguranje proizvoda, mašina, postrojenja ili opreme uz kompletnu kontrolu pre kupovine;  
  • utvrdite postojeću i buduću vrednost;  
  • potvrdite postojeće stanje i očekivani životni vek mašina, industrijskih postrojenja, vozila i opreme;
  • prekontrolišete tehničku dokumentaciju u skladu sa neophodnim direktivama i standardima;
  • dobijete odgovarajuću certifikaciju proizvoda za zemlju njegove ponovne instalacije.

Pouzdane usluge certifikacije polovnih mašina koje obavlja vodeći svetski izvršilac

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, potvrdu, ispitivanje i certifikaciju, možemo da vam pružimo uverenje koje vam je potrebno kada koristite polovne industrijske mašine. Uz jedinstvenu globalnu mrežu i brojne akreditacije, možemo vam obezbediti potrebne certifikate za bilo koju zemlju u kojoj ih koristite.

Naše usluge certifikacije polovnih mašina obuhvataju:

  • kontrolu mašina, industrijskih postrojenja, vozila i opreme;
  • certifikaciju proizvoda;
  • vizuelne kontrole i prisustvo pri ispitivanju.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako naše usluge certifikacije proizvoda za polovne mašine mogu da vam omoguće procenu tržišne vrednosti, očekivanog životnog veka i trajnosti vaše opreme, kao i da vam obezbede odgovarajuću certifikaciju – bilo gde u svetu.