Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge izdavanja certifikata za nove mašine koje obavlja kompanija SGS – omogućavaju vam da dobijete potrebna odobrenja za uvoz vaših proizvoda u zemlje širom sveta.

Kao proizvođaču ili uvozniku novih industrijskih mašina, potrebna su vam različita odobrenja da biste uspešno pozicionirali vaše proizvode na međunarodnom tržištu. Naše usluge izdavanja certifikata za nove mašine omogućavaju vam da dobijete potrebna odobrenja za uvoz vaših proizvoda u zemlje širom sveta.

Zašto bi trebalo da koristite usluge izdavanja certifikata za nove mašine koje obavlja kompanija SGS?

Možemo vam pomoći da:

  • iskoristite našu globalnu mrežu za dobijanje odobrenja za vaše mašine – bilo gde u svetu;  
  • razvijete najpogodniju proceduru procene usaglašenosti za vašu opremu i vaša ciljna tržišta;
  • dobijete odobrenja za više zemalja na osnovu samo jedne kontrole zahvaljujući našim višestrukim akreditacijama;
  • zadovoljite zakonske zahteve za periodične kontrole širom sveta koji obuhvataju i zahteve međunarodnih standarda i zahteve lokalnih zakona.

Usluge izdavanja certifikata za nove mašine od poverenja koje obavlja vodeći svetski pružalac

Kao vodeća svetska kompanija za kontrolu, verifikaciju, ispitivanje i certifikaciju, možete biti sigurni u našu reputaciju kao globalni reper za kvalitet i integritet. Sa globalnom mrežom koju čini više od 1000 kancelarija i laboratorija širom sveta i prisustvom na gotovo svakom aerodromu i u svakoj luci, u idealnom smo položaju da vam pomognemo da osvojite nova tržišta. Naše usluge bez premca, stručnost i resursi čine nas prvim izborom klijenata širom sveta kojima su potrebne usluge izdavanja certifikata za nove mašine.

Naše usluge izdavanja certifikata za nove mašine obuhvataju usluge kao što su:

  • potvrda projekta industrijske mašine;
  • odobrenje tipa mašine;
  • kontrole i revizije mašine;
  • ispitivanje mašine i njenih komponenata.

Obratite nam se već danas kako biste saznali na koji način naše usluge izdavanja certifikata za nove mašine mogu da vam omoguće da dobijete potrebna odobrenja za uvoz vaših proizvoda u zemlje širom sveta.