Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS službe za kontrolisanje pre otpreme pomažu vladama širom sveta da zaštite svoje prihode od uvoza, olakšavaju trgovinu i minimalizuju rizik od ilegalnih uvoza.

Mi sprovodimo sveobuhvatnu inspekciju robe, faktura i druge dokumentacije da bi omogućili odgovarajuću identifikaciju robe pre njenog slanja, pazeći na:

  • kvalitet;
  • količinu;
  • klasifikaciju tarife;
  • podobnost uvoza;
  • izvoznu tržišnu cenu i / ili procenu za carinske svrhe.

Ova identifikacija omogućava pravilnu procenu carinskih obaveza i poreza ili vrednost pošiljke za kontrolu inostrane razmene. Kontrolisanje pre isporuke je takođe ključ u pomaganju vladama da održe usaglašenost sa WTO Dogovorom o carinskoj proceni.

Za više informacija pogledajte naše smernice za izvoznike.

Zašto izabrati SGS kao vašeg partnera za kontrolisanje pre isporuke?

SGS je ponosan što je svetski lider u kontolisanju pre isporuke. Od 1965. godine preko 40 zemalja je usvojilo naše programe da bi zaštitilo vladine finansije i/ili olakšalo trgovinu. Mi konstantno težimo da poboljšamo naše usluge vladama da bi ubrzali tok informacija za carinu, osigurali sigurnost dokumenata i smanjili kašnjenja u važnim procesima.

Moderno kontrolisanje pre isporuke, kroz upotrebu inovativnih pristupa i alata kao što su bezbednosne etikete i elektronsko slanje rezultata može da dostigne još veću isplativost troškova i ponudi veće prednosti nego ikad ranije. Saznajte više o prednostima koje SGS služba za kontrolisanje pre isporuke može da vam pruži.