Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS nudi spektar usluga vezanih za investicije u šumarstvu, inventar i konsalting - uključujući ocene šumskih plantaža - za finansijsku delatnost. Ove usluge vam pomažu u delotvornijem gazdovanju šumama i da, kao investitor i/ili vlasnik, verifikujete i dovedete do maksimuma svoju zaradu.

Kao svetski lider u uslugama verifikacije i konsaltinga, nudimo vam iskustvo bez premca i jedinstvenu globalnu mrežu. To znači da možete imati koristi od našeg saveta i stručnosti bez obzira gde se vi - ili vaše šume - nalazite u svetu.

Sertifikujemo šume na osnovu zahteva koje postavlja FSC™ standard gazdovanja šumom, čime pružamo korisnicima, zainteresovanim stranama i investitorima osiguranje kvaliteta gazdovanja šumom.

  • Globalna akreditacija za gazdovanje šumom i za lanac nadzora, koju ima SGS South Africa (Pty) Ltd (FSC™-ACC-015)
  • Globalna akreditacija za lanac nadzora koju ima SGS North America, Inc. (FSC®-ACC-030)
  • Akreditacija za lanac nadzora koju ima SGS Hong Kong Limited za Kinu, Hong Kong, Japan, Republiku Koreju (Južna Koreja), Vijetnam, Tajvan i Makau (FSC™-ACC-032)
  • Globalna akreditacija prema standardu FSC za lanac nadzora koju drži SGS Société Générale de Surveillance SA (Švajcarska) (Sporazum o licenci za zaštitni znak FSC® A000531) 

Da biste razmotrili kako naše šumarske usluge mogu da vam pomognu da upravljate svojim šumama i/ili investicijama u šumarstvu, kontaktirajte nas danas.