Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Analiza i ispitivanje hranljivosti od strane SGS-a utvrđuje ili potvrđuje sastav hranljivih materija (uključujući vitamine i minerale) vaših prehrambenih proizvoda.

Obavljanje analize hranljivosti hrane koju proizvodite ili prodajete vam pomaže da osigurate da je usaglašena sa raznim nacionalnim i međunarodnim propisima. To podrazumeva pravne zahteve koji se odnose na nutritivne oznake hrane, kao i spektar povezanih pravnih propisa u vezi sa zaštitom zdravlja i bezbednošću.

Naše usluge vam obezbeđuju nezavisne, globalno priznate rezultate testova. Sa stručnjacima nutricionistima i laboratorijama za ispitivanje širom sveta, možemo vam pružiti globalnu/lokalnu uslugu koja pokriva mnogo lokacija unutar vašeg lanca snabdevanja. Znamo koji su parametri potrebni za pravilno obavljanje i izveštavanje o ispitivanju, kao i koji su prihvatljivi nivoi hranljivih materija prema pojedinačnim nacijama.

Svesni smo i da mnoge zemlje zahtevaju sadržaj hranljivih materija na etiketi i postavljaju određene parametre usaglašenosti u vezi sa predstavljanjem tih informacija. Druge zemlje zahtevaju te informacije samo ako je došlo do tužbe - možemo obezbediti potrebnu verifikaciju - ili zahtevaju godišnju verifikaciju, što je još jedna usluga koju nudimo.

Naše laboratorije za ispitivanje za analizu hranljivosti su akreditovane prema ISO 17205, a obuhvataju proksimalnu analizu, masti, ugljene hidrate, proteine, vlakna, šećere, vitamine, minerale i elemente u tragovima.

Kontaktirajte SGS da biste saznali kako vaše poslovanje može da ima koristi od naše usluge analize i ispitivanja hranljivosti.