Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ključni prioritet za SGS je pomaganje našim klijentima u cilju održavanja integriteta proizvoda smanjivanjem rizika u proizvodnom lancu u što je moguće ranijoj fazi.

Naše kontrole sirovina su važan korak u tom procesu, i pomažu vam da vašim dobavljačima obezbedite ispunjavanje vaših specifikacija i daje vam uvid u prirodu vaših sirovina:

  • Identitet
  • Bezbednost 
  • Podobnost za vaše proizvode

Na kraju, naš cilj je da vam pružimo sigurnost da proizvodite bezbedan, visokokvalitetan proizvod koji ispunjava očekivanja klijenata i regulatornih tela.

Široka paleta industrija koristi ispitivanje sirovina na početku proizvodnog procesa. One obuhvataju, ali nisu ograničeni na, robu široke potrošnje i maloprodaju, zdravlje i dobrobit, hranu i poljoprivredu i automobilska poslovanja. Ne samo da SGS kontrole pomažu da se obezbedi najbolji kvalitet finalnog proizvoda, one takođe omogućavaju da se istaknu i ublaže problemi pre nego što postanu skupi - finansijski u pogledu vaše poslovne reputacije.

Sa međunarodnom mrežom laboratorija u kojima rade stručnjaci svetske klase u ispitivanju sirovina, mi možemo da kreiramo program testova za kontrolu sirovina i identifikaciju sirovina koje pokrivaju ispitivanja hemijskih, mikrobioloških, mehaničkih i fizičkih svojstava. Programi su bazirani na vašim određenim potrebama i oblikovani su tako da ispune lokalne regulatorne zahteve za predviđeno tržište.

Različiti oblici analiza sirovina koje sprovodimo dovoljno su fleksibilni da mogu da se koriste kao jednokratna usluga u cilju informisanja proizvođača proizvoda ili sastojaka ili da se formira širi program kontrola u celom proizvodnom lancu.

Kada sarađujete sa SGS-om, imaćete pristup više od jednog veka dugom iskustvu u kontrolisanju sa integritetom i najvišim standardima. Takođe, možete iskoristiti ono što smo naučili iz lekcija koje smo savladali sprovodeći kontrole sirovina za firme svih veličina širom sveta. Naši stručni konsultanti moći će da vas posavetuju o određenim prednostima koje su dostupne vašoj organizaciji preko SGS kontrola sirovina.