Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kada korisnik uloži reklamaciju na prijem robe koja nije ispunila očekivanja, bilo da su to njihova očekivanja pri kupovinie ili lokalnih regulatornih tela, službe SGS za kontrolisanje reklamacije mogu da pregledaju robu koja je primljena i procene je u odnosu na zahteve kupovine i zakonske zahteve, kao i dokumentaciju iz ranije kontrole utovara pre otpremanja.

Bez obzira gde je vaše odredišno tržište, naši stručnjaci za kontrolu mogu da sprovedu proveru treće strane:

  • Količina
  • Kvalitet  
  • Ambalaža  
  • Označavanje  
  • Funkcija
  • Specifikacija

Oni takođe mogu da se ponašaju kao svedoci u kontrolama neodgovarajuće robe, tako da kada predstavnik vaše organizacije ne može da bude u ciljnoj zemlji, mi možemo biti tamo u vaše ime - usluga koja ima sve veću vrednost kada počnete da prodajete svoje proizvode dalje na terenu i dolazite u kontakt sa novim regulatornim telima.

Naše službe za kontrolu reklamirane robe su izuzetno fleksibilne, i mogu se prilagoditi u zavisnosti od samih okolnosti. Bez obzira koje su vaše potrebe, mi ćemo se skoncentrisati na to da dobijete korektnu procenu vašeg proizvoda na njegovom odredištu.

SGS je proveren i potvrđen partner za kontrolu poslovanja širom sveta. Naše znanje o međunarodnim tržištima, uvozu i propisima na međunarodnom i državanom nivou znači da smo savršen partner kada je potrebno proveriti reklamaciju ili da budemo svedok na odredišnom mestu vaše robe.