Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

GS vam pomaze da obezbedite usklađenost svojih logističkih usluga u vezi hrane sa međunarodnim standardima za bezbednost hrane, a posebno sa IFS standardom za logistiku (međunarodni istaknuti standard). Usklađenost pokazuje vašu posvećenost kvalitetu i bezbednosti hrane putem procesa skladištenja i distribucije.

Kao nezavisna kompanija za logističke usluge ili kao posrednik i/ili uvoznik hrane sa svojim skladištima i drugim objektima morate se pridržavati ovih propisa. IFS logistika se odnosi na prevoz, distribuciju i utovar i istovar kako prehrambenih tako i neprehrambenih proizvoda. Ovaj standard je primenljiv na teretna vozila, vozove, brodove, avione i druge vrste prevoza, kao i na prostor za skladištenje.

Možemo ponuditi svoje akreditovane revizorske i usluge sertifikacije svakom logističkom središtu duž lanca snabdevanja, gde god da se nalazi, zahvaljujući svojoj globalnoj mreži i stručnosti. Obezbeđivanje usaglašenosti vam takođe može pomoći da poboljšate radnu efikasnost i kvalitete proizvoda - štedeći vam novac i smanjujući rizike od odgovornosti.

Kontaktirajte SGS danas da biste saznali kako vam možemo pomoći da dobijete IFS sertifikaciju i imate koristi od poštovanja zakonskih zahteva.