Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova sertifikacija prema BRC globalnom standardu za pakovanje hrane i ambalažni materijal BRC potvrđuje usaglašenost u upravljanju opasnostima i rizicima, sistemima za održavanje higijene i sistemima za bezbednost i kvalitet proizvoda.

Sertifikacijom prema ovom standardu, svaka organizacija koja se bavi proizvodnjom svih tipova ambalaža i ambalažnih materijala može da potvrdi svoju posvećenost u proizvodnji bezbednih, funkcionalnih i zakonski odobrenih proizvoda. Kupci redovno zahtevaju ovu sertifikaciju u okviru procedura za izbor dobavljača.

Imamo odobrenje BRC-a da nudimo sertifikaciju prema BRC globalnom standardu za pakovanje i ambalažne materijale , a naša svetska mreža može da vam ponudi usluge gde god da se nalazite (vi ili vaši dobavljači) i u bilo kojoj fazi međunarodnog lanca snabdevanja. Osim toga, naši proveravači govore lokalni jezik i poznaju lokalnu kulturu, što je garancija da se upravljanje bezbednošću vrši na dobar način.

Prednosti sertifikacije

Sertifikovanjem ispunjavate očekivanja kupaca jer to znači da sprovodite planove, programe i sisteme u skladu sa standardom:

  • Sistem upravljanja opasnostima i rizicima – upravljanje rizicima na postepen način
  • Obaveza višeg rukovodstva da obezbedi dovoljno sredstava za ostvarivanje standarda
  • Sistem upravljanja kvalitetom koji daje detaljne smernice za organizaciju i upravljanje potrebne da se obezbedi okvir za postizanje usaglašenosti sa standardom
  • Niz uslovnih programa koji se bave osnovnim uslovima životne sredine i rada potrebnim za proizvodnju bezbedne i higijenske ambalaže i kontrolu generičkih opasnosti, koji sadrže primere dobre proizvođačke i higijenske prakse

Zašto da izaberete sertifikaciju prema BRC globalnom standardu za ambalažu i ambalažne materijale?

Globalna inicijativa za bezbednost hrane (GFSI), program koji ima za cilj usklađivanje međunarodnih standarda za bezbednost hrane uz podršku najvećih svetskih trgovaca i proizvođača hrane i ambalaža priznaje BRC standard. GFSI priznanje znači da možete koristiti BRC globalni standard za materijale za ambalažne materijale da biste ispunili zahteve ovih velikih igrača primenom jednog, međunarodno priznatog sistema upravljanja bezbednošću hrane.

Kontaktirajte SGS odmah da biste saznali kako da unapredite kredibilitet vaše organizacije pomoću sertifikacije prema BRC standardu za pakovanje i ambalažne materijale.