Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ova sertifikacija prema BRC globalnom standardu za zastupnike i posrednike - pokažite svoju posvećenost upravljanju bezbednim lancem nadzora kroz celokupni lanac snabdevanja.

Sertifikacija prema BRC globalnom standardu za zastupnike i posrednike omogućava svakoj organizaciji koja učestvuje u kretanju i trgovini hranom i ambalažom da pokaže posvećenost održavanju bezbednog lanca nadzora kroz celokupan lanac snabdevanja. Kupci redovno zahtevaju sertifikaciju u okviru procedura za izbor dobavljača. Mi imamo odobrenje BRC-a da nudimo sertifikaciju prema BRC globalnom standardu za zastupnike i posrednike.

Zašto izabrati SGS sertifikaciju prema BRC globalnom standardu za zastupnike i posrednike?

SGS sertifikacija prema BRC globalnom standardu za zastupnike i posrednike će vam pomoći da ispunite očekivanja klijenata za bezbednost hrane i ambalaže demonstrirajući da vaša organizacija poseduje:

  • Sistem upravljanja rizicima koji osigurava da usluge i poslovanje ispunjavaju zahteve bezbednosti i da su usklađeni sa pravnim obavezama
  • Sistem upravljanja kvalitetom koji daje detaljne smernice za organizaciju i upravljanje potrebne da se obezbedi okvir za usaglašavanje sa BRC standardom
  • Kontrole rukovodstva koje se bave dobavljačima i uslugama poddobavljača
  • Obavezu višeg rukovodstva da obezbedi dovoljno resursa za ostvarivanje BRC standarda

Globalni lider u sertifikaciji hrane

Naša globalna mreža nam omogućava da ponudimo sertifikaciju gde god da se nalazite vi ili vaši dobavljači, u bilo kojoj fazi međunarodnog lanca snabdevanja. Naši proveravači govore lokalni jezik i poznaju lokalnu kulturu, što je garancija da se vi i vaši dobavljači poštujete dobre prakse upravljanja bezbednošću i ispunjavate uslove BRC standarda.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali više o sertifikaciji prema BRC globalnom standardu za zastupnike i posrednike.