Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Demonstrirajte usklađenost sa FSMA zahtevima sa SGS-ovom sertifikacijom programa verifikacije inostranog dobavljača (FSVP).

Sertifikacija FSVP prema aktu o modernizaciji bezbednosti hrane (FSMA) omogućava inostranim dobavljačima (koji nisu iz SAD) da steknu sertifikaciju prateći proveru verifikacije inostranog dobavljača.  Aktivno radimo na sticanju akreditacije za FSMA FSVP sertifikaciju. U međuvremenu, nudimo široku paletu usluga koje pomažu inostranim dobavljačima da se pripreme za sertifikaciju, uključujući sledeće:

  • FSVP preliminarna provera radi identifikovanja nedostataka u trenutnom sistemu dobavljača;
  • obuka zaposlenih dobavljača kako bi stekli stručnosti koje su obavezne preventivnim kontrolama i drugim primenjivim FSMA propisima;
  • ispitivanje proizvoda, nadzor životne sredine, provere oznaka i druge tehničke usluge koje osiguravaju usklađenost sa propisima SAD.

Zašto da izaberete FSVP sertifikaciju?

FSVP sertifikacija vam pomaže da:

  • demonstrirate usklađenost vaše organizacije sa FSMA;
  • smanjite zamor provera sprovođenjem jedne sertifikacije umesto više provera dobavljača koje zahtevaju SAD uvoznici.

Sertifikacije programa verifikacije inostranog dobavljača se obnavljanju godišnje.

Vodeći dobavljač usluga sertifikacije u svetu

Kao svetski lider u uslugama sertifikacije, verifikacije, obuke i ispitivanja, nudimo vam dubinsku analizu FSVP zahteva.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći da se pripremite za FSMA FSVP sertifikaciju.