Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ovo FSMA ispitivanje hrane i hrane za životinje - budite usklađeni sa svim FSMA zahtevima za ispitivanje i verifikaciju hrane i hrane za životinje.

SAD zakon o modernizaciji bezbednosti hrane (FSMA) zahteva sisteme bezbednosti hrane koji obuhvataju mikrobiološko ispitivanje i verifikaciju kako bi se demonstriralo da je hrana proizvedena i skladištena u bezbednom okruženju i da preventivne kontrolne funkcionišu kao što je očekivano. Specifični programi imaju specifične zahteve za ispitivanje. Oni obuhvataju:

  • Ispitivanje životne sredine, za proizvode koji su spremni za konzumaciju
  • Ispitivanje za verifikaciju alergena
  • Ispitivanje podzemnih i površinskih voda na E. koli, na nivou farme
  • Ispitivanje gotovog proizvoda kako bi se osigurala pravna usaglašenost

Možemo vam pomoći da budete usklađeni sa FSMA zahtevima za nadzor životne sredine i ispitivanje alergena, vode, prehrambenih proizvoda i hrane za životinje, kao i njihovu verifikaciju.

Zašto da izaberete SGS-ovo FSMA ispitivanje hrane i hrane za životinje?

Naše usluge ispitivanja i verifikacije će vam pomoći da ispunite zahteve FSMA osiguravajući da:

  • Netretirane površinske ili podzemne vode jesu u skladu sa propisima u vezi sa E. koli
  • Vaš program upravljanja alergenima dobro funkcioniše, bez nedeklarisanih alergena koji kontaminiraju vaše proizvode ili okruženja za preradu
  • Vaši programi čišćenja i dezinfekcije sprečavaju upad patogena
  • Vaši završni proizvodi su usklađeni sa primenjivi normativnim zahtevima i da njihovi sastojci nisu bili predmet prevara u vezi sa hranom ili hranom za životinje

Koristimo kako klasične referentne metode, tako i ekvivalentne brze metode za ispitivanje na E. koli detektujemo najširi spektar patogena. Koristimo sekvenciranje sledeće generacije (NGS) da bismo verifikovali prisustvo alergena i autentičnost sastojaka hrane. Putem naše globalne mreže vrhunskih laboratorija za ispitivanje hrane i hrane za životinje, obezbeđujemo na hiljade testova kako bismo osigurali da su vaši gotovi proizvodi usklađeni sa SAD propisima. Naši stručnjaci će raditi sa vašim osobljem kako bi osigurali da razumeju zahteve FSMA ispitivanja.

Pouzdane usluge ispitivanja vodećeg kompanije u svetu

Kao vodeći globalni dobavljač usluga za poljoprivrednu i prehrambenu industriju, mi nudimo rešenja koja će zaštititi vaš brend, izgraditi poverenje kod kupaca i učiniti vaše poslovanje održivijim.

Javite nam se još danas da biste saznali više o našim uslugama FSMA ispitivanja hrane i hrane za životinje.