Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge analize u identifikaciji vrsta – testiranje ribljeg mesa i plodova mora mogu vam pomoći da obezbedite sigurnost svog lanca nabavke, smanjite rizik od zagađenja i izgradite poverenje kod potrošača.

Zaštitite svoje poslovanje od zagađenja u lancu snabdevanja i smanjite rizik od prevare koristeći naše usluge otkrivanja i identifikacije vrsta. Naš globalni tim visokokvalifikovanih stručnjaka u oblasti bezbednosti hrane može da sprovede testiranje DNK i identifikuje bilo kakvo prisustvo zagađivača u vašem lancu snabdevanja.

Testiranje zagađivača širom sveta

Mi posedujemo najsavremenije laboratorije širom sveta,i sve su opremljene i strateški raspoređene tako da pruže nezavisne analitičke usluge. Otkrivanje i identifikacija vrsta moguća je za sledeće vrste hrane:

  • svinjsko meso
  • goveđe meso
  • konjsko meso
  • pačje meso
  • ćureće meso
  • pileće meso
  • riblje meso
  • plodovi mora

Pored toga, naša analiza bezbednosti hrane obuhvata testiranje na ostatke veterinarskih lekova i markera, kao što su fenilbutazon (but), lekovi za kokcidiozu i ostali potencijalno štetni veterinarski lekovi.

Usluge sertifikacije hrane, kao što je FSSC 22000 (Sistem za sertifikaciju bezbednosti hrane), IFS (Međunarodni standard za hranu), BRC globalni standard za bezbednost hrane (Britanski maloprodajni konzorcijum) i SQF (Standard za bezbednost i kvalitet hrane), mogu se koristiti u vezi sa otkrivanjem vrsta i analizom identifikacije u potvrđivanju usklađenosti sa sistemom.  U mogućnosti smo da napravimo program po meri vaših potreba.

Zašto treba da se odlučite za SGS-ovu identifikaciju i analizu vrsta?

Naša mreža nudi provere isporučilaca, inspekciju proizvoda, uzorkovanje proizvoda, tajne kupovine i kontrolu na prodajnim mestima, kako bi se ublažili rizici. Naše usluge obuke, namenjene poboljšanju upravljanja higijenskim i snanitarnim uslovima, a koje se odnose na konkretne aktivnosti u prehrambenoj industriji (industriji mesa, proizvodnji gotovih obroka i drugo), pomažu u primenjivanju dugoročnih sveobuhvatnih sistema bezbednosti hrane.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte više o našim uslugama analize hrane.