Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS vam pomaže da obezbedite međunarodnu bezbednost hrane kroz IFS (međunarodni istaknuti standard) sertifikaciju.

Kao posrednik i/ili uvoznik hrane vaša usaglašenost sa IFS standardima za posrednika - i relevantnim međunarodnim bezbednosnim standardima - može da poboljša radnu efikasnost i kvalitet proizvoda - štedeći vam novac i smanjujući rizike odgovornosti.

IFS inicijativa za bezbednost hrane ima za cilj kreiranje uniformnog sistema procene koji sledi uniformne procedure provere za organizacije koje se bave snabdevanjem maloprodajnim prehrambenim proizvodima sa markom. Usaglašenost u svakoj tački u lancu vrednosti uspostavlja sistem za merenje vrednosti koji vam omogućava da uporedite snabevače i povećate produktivnost gde je to primereno. Možemo ponuditi svoje akreditovane usluge provere i sertifikacije, gde god da se oni nalaze, zahvaljujući našoj globalnoj mreži i stručnosti

Ako vi posedujete sopstveni skladišni prostor i/ili sami organizujete transport, mi takođe i za ove operacije možemo da potvrdimo da su u skladu sa IFS standardom logistike.

Kontaktirajte SGS danas da biste saznali kako vam možemo pomoći da dobijete IFS sertifikaciju i imate koristi od poštovanja zakonskih zahteva.