Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Proverite da li vaši dobavljači ispunjavaju zahteve vaše organizacije u vezi sa kvalitetom, bezbednošću hrane, zaštitom životne sredine, zaštitom zdravlja i društvenom odgovornošću.

SGS pomaže prodavcima na malo i veliko, distributerima i prehrambenim firmama da sprovode programe provera dobavljača hrane kako bi nezavisno ocenili usaglašenost svih delova lanca snabdevanja.

SGS može da sprovede uslugu provera hrane na osnovu vaših kriterijuma kako biste bili sigurni da vaši dobavljači održavaju i unapređuju postavljene standarde.

Bez obzira na to da li birate dobavljače žitarica za privatni brend ili dobavljače sira za lanac „brze hrane“, možemo da vam pomognemo. Naši proveravači poznaju one oblasti prehrambene industrije i poslovanja koji su važni vašoj organizaciji. Trenutno smo operativni uz mnogo manje troškove u odnosu na razvoj ekvivalentnih internih resursa i doprinosimo većoj efikasnosti i rentabilnosti vaše organizacije. SGS program provera dobavljača pomaže vašoj organizaciji u sledećim aktivnostima: 

  • validaciji ili kvalifikaciji dobavljača;
  • Ostvarivanju sve veće usaglašenosti i doslednosti u radu mreže dobavljača;
  • Ispunjavanju očekivanja kupaca;
  • Zaštiti i osnaživanju vašeg brenda (brendova);
  • Uspostavljanju održivih odnosa između dobavljača i kupaca.

Gde god da se nalazite, naši proveravači će vam pružiti uslugu na način koji opravdava naš ugled vodeće svetske organizacije za sertifikaciju i nezavisno ocenjivanje. SGS usluge provera dobavljača hrane štite vaš brend i garantuju doslednost u radu kompletne organizacione mreže.