Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove provere hrane preko drugog lica omogućavaju vam da precizno procenite učinak svojih dobavljača i industrijskih partnera u odnosu na svoje specifične zahteve i/ili industrijske standarde.

Vršimo prilagođene provere hrane preko drugog lica prema sledećim kriterijumima:

  • Procene upakivača/koncesionara/dobavljača/prodavaca - nadgledamo vaše trgovinske partnere kroz lanac snabdevanja kako bismo obezbedili pridržavanje vaših ugovornih sporazuma i drugih zahteva
    To znači da vaši proizvodi zadovoljavaju vaše standarde vezane za kvalitet, bezbednost hrane, zaštitu životne sredine, zaštitu na radu i društvenu odgovornost na svakom stadijumu proizvodnje.
  • Provera prema vašem kodeksu prakse - nadgledamo vašu mrežu kako bismo obezbedili usaglašenost sa vrednostima i procedurama koje su definisane u vašem kodeksu prakse
    Ovo pomaže da zaštitite i održite vaš brend i reputaciju

Naša prilagođena rešenja provere hrane preko drugog lica pomažu da vaše poslovanje uspe tako što predstavljaju nezavisan par očiju i ušiju koji mogu da nadgledaju poslove. Mi osiguravamo da vaša organizacija i partneri održavaju, i poboljšavaju, one standarde koje ste odredili - gde god se vi nalazili u svetu.

Naša globalna mreža proveravača ima produbljeno, specifično industrijsko i poslovno znanje koje se tiče vaše organizacije. Po završetku vaše provere, pružamo vam preciznu procenu koliko blisko i koliko dosledno su referentne tačke vaših standarda kvaliteta ispunjene. Takođe identifikujemo načine na koje mreža vaše organizacije može da dostigne nivo efikasnosti koji vam je potreban i nacrtne šeme za kontinuirana poboljšanja.

SGS je ugledni predvodnik u proverama hrane preko drugog lica, sa stručnošću i iskustvom u svim fazama lanca hrane, od gazdinstva do police u prodavnici.

Kontaktirajte odmah SGS da saznate kako naše prilagođene provere preko drugog lica mogu da vam pomognu da usmerite svoje poslove, zaštitite svoj brend i zadovoljite svoje međunarodne normativne zahteve.