Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kvalitet, bezbednost i efikasnost ključni su pokretači u lancu vrednosti hrane. Svaki od ovih elemenata utiče na održivost vašeg poslovanja, potražnju vaših proizvoda i mogućnost plasiranja vašeg poslovanja na tržištu.

Mi u SGS-u posedujemo stručnost da ublažimo rizik i poboljšamo efikasnost na svakom stadijumu lanca vrednosti, od primarne proizvodnje do maloprodaje i ugostiteljstva, obuhvatajući sledeće sektore:

  • primarnu proizvodnju
  • transport, logistiku i trgovinu
  • prerađivače i dobavljače
  • maloprodaju i ugostiteljstvo

Od usluga obuke i kontrole, provere i sertifikacije, ispitivanja i savetovanja, do provera maloprodajnih objekata i tajne kupovine, naš globalni tim industrijskih stručnjaka pomaže vam da garantujete zadovoljavanje najviših globalnih standarda od strane vašeg poslovanja.

Naša prilagođena rešenja osmišljena su kroz blisku saradnju sa vašom organizacijom. Ona mogu da obuhvate ne samo sve industrijske sektore, već i sve veću fokusiranost klijenata i potrošača na uticaj vaših svakodnevnih aktivnosti na društvene, ekonomske i ekološke aspekte.

Sa više od 130 godina iskustva, mi razumemo izazove sa kojima se susrećete. Zaštitite svoj brend, zadobite poverenje mušterija i otvorite vrata isplativijem poslovanju sa rešenjima vezanim za prehrambenu industriju od strane SGS-a.