Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Precizno merenje količine je presudno u trgovanju širom sveta.

SGS usluge baždarenja rezervoara vam mogu pomoći da izmerite i verifikujete količine/zapremine i da održite dobre ugovorne odnose sa svojim klijentima.

Značaj preciznog baždarenja rezervoara

Baždarenje je nauka o određivanju tačne prave zapremine zatvorenih sistema koja odgovara određenoj mernoj vrednosti. Ključno je dobiti precizna merenja količine. Bez preciznih tabela baždarenja, čak i najbolji merni sistemi i najpreciznija ručna merenja nisu od velike koristi. Uz SGS kao vašim partnerom za baždarenje, možete biti sigurni u najviši stepen preciznosti merenja, što će vam pomoći da očuvate poverenje klijenta i da sprečite greške koje mogu biti skupe.

Zbog čega SGS?

SGS je svetski lider kad je u pitanju fizičko baždarenje svih tipova plovila kao što su statički skladišni rezervoari, vagoni, demontažni rezervoari, brodovi, barže i specijalizovani nosači.

Iako koristimo i tradicionalne metode baždarenja rezervoara, nalazimo se na čelu novih razvoja u tehnologiji baždarenja. Vrhunske tehnike kao što su merenje udaljenosti laserskom tehnologijom omogućavaju baždarenje brodskih i kopnenih rezervoara bez podizanja skela, smanjujući dodatni trošak i prekide. Takođe izdajemo tabele kapaciteta i sertifikate o preciznosti da bi osigurali pouzdano određivanje zapremine.

SGS je razvio i stručnost u baždarenju vertikalnih rezervoara na obali, horizontalnih cilindara i sfernih rezervoara.

Saznajte kako SGS usluge baždarenja rezervoara mogu da vam pomognu u postizanju najvišeg nivoa preciznosti u merenju vaših rezervoara.