Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Današnja trgovina je uvek dinamična. SGS pruža podršku kako bi učinio vaše trgovinske radnje uspešnim.

Uz naše globalno prisustvo i mrežu laboratorija i sertifikacionih objekata, možemo vam ponuditi čitav spektar usluga kontrole robe kako bismo vam pomogli da utvrdite čistoću i bezbednost vašeg tovara na svakom stadijumu lanca snabdevanja.

Od trenutka pre isporuke do izvoza, kontrolišemo skladišne rezervoare i skladišta i nadgledamo vašu robu kroz proces transporta. Vršimo kontrole čistoće kako bismo utvrdili da u skladišnim jedinicama nema mirisa, vlage, stranih materija, ostataka prethodne robe ili zaraze štetočinama. Naše nezavisne procene i izveštaji obezbeđuju dokumentaciju za sve procene rizika, ispitivanja štete, verifikaciju temeljne analize, kao i dokaze normativne usaglašenosti na lokanim i međunarodnim nivoima.

Sa mnogo godina iskustva u obezbeđivanju sertifikacije i verifikacije, možemo takođe da pomognemo korisnicima širom sveta da izbegnu skladišne gubitke širokim spektrom usluga merenja, etaloniranja instrumenata i ispitivanja, kao i da ulijemo poverenje zainteresovanim stranama u integritet vaše robe.

Naša usluga e-sertifikacije i umreženih sistema praćenja podataka pomaže u ubrzavanju procesa dokumentacije i nadgledanja, čime pomaže u brzom praćenju vaše robe do narednog stadijuma u vašim trgovinskim poslovima.

Pružanjem podrške vašoj usaglašenosti sa industrijskim propisima i zaštitom vaše robe kroz lanac snabdevanja, pomažemo vam da obezbedite da vaša roba stigne do vaših mušterija brzo i u vrhunskom stanju. Kontaktirajte nas danas da saznate kako naš spektar usluga kontrole tovara može da podrži glatko funkcionisanje vaših poslova.