Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge kontrolisanja SGS-a - smanjenje rizika uz kontrolu kvaliteta i količine obezbeđuje vaše poštovanje svih relevantnih zakonskih zahteva.

Naši programi kontrole vam omogućavaju da razvijete proizvode koji dosledno ispunjavaju visoke standarde koje očekujete. Možemo vam takođe pomoći da se usaglasite sa kompleksnim zakonskim zahtevima u vezi zdravlja, bezbednosti i životne sredine u različitim regionima i na različitim tržištima.

Naše usluge kontrolisanja vam pomažu da se istaknu nedostaci što je pre moguće, tako da možete da vršite izmene i izbegnete trošak usled prekida u proizvodnji ili snabdevanju vašim proizvodima. To znači da smanjujete rizik od povlačenja proizvoda sa tržišta ili druge probleme koji bi mogli da naruše vaš prihod, kao i dugoročni integritet vašeg brenda.

Kao vodeći u svetu u uslugama kontrole, nudimo vam iskustvo i stručnost bez premca, najnovije tehnologije i jedinstvenu globalnu mrežu. Kao rezultat toga, pružamo vam najviše standarde kvaliteta i integriteta - bilo gde u svetu.

Kao analitički i nadzorni član Udruženja za promet žitaricama i stočnom hranom (Gafta) možemo da kontrolišemo, verifikujemo, analiziramo i dajemo savete u vezi svih proizvoda kojima se trguje prema ugovornim uslovima Gafta. Mi smo takođe i analitički i nadzorni član Federacije udruženja za ulja, semena i masti (FOSFA) čime olakšavamo vaše trgovanje uljaricama, uljima i mastima.