Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Korišćenje SGS-ovih usluga ispitivanja osnovnih parametara omogućava vam procenu nutritivne vrednosti vaše hrane za životinje pri čemu zadovoljavate i odgovarajuće zdravstvene i bezbednosne propise.

Stoga ispitivanje osnovnih parametara je od presudnog značaja za razvoj stoke, kao i zaštita vašeg renomea, širom sveta.

Naša ispitivanja obuhvataju klasične hemijske metode ili tehnologiju bliske infracrvene refleksije (NIR). Ovo nam omogućava da identifikujemo kategorije jedinjenja prisutnih u smeši. Naši analitičari vrše ispitivanje proteina, masti, vlage, pepela i celuloze u vašoj hrani za životinje u cilju određivanja nutritivne vrednosti.

Odobrene i akreditovane laboratorije

Kako bismo održali našu reputaciju nezavisnosti, integriteta i inovacije, naše laboratorije rade prema strogim smernicama i imaju ISO 17025 i ISO 9001:2008 akreditacije. Sa kadrom koji čine naučnici i analitačari sa godinama laboratorijskog iskustva - kao i diplomama iz oblasti hemije, mikrobiologije i agronomije - naše laboratorije su stekle i odobrenje nekoliko internacionalnih asocijacija.

Pridržavajući se najviših standarda industrijskog i globalnog upravljanja, naše usluge ispitivanja obezbeđuju da vaša hrana za životinje uliva poverenje i da ispunjavaju potrebe proizvođača. Kontaktirajte SGS da saznate kako vam možemo pomoći.