Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ispitivanje žitarica i uljarica od strane SGS-a - obezbedite kvalitet vaših žitarica i uljarica.

Da obezbedite kvalitet vaših žitarica i uljarica, potrebno vam je brzo, delotvorno ispitivanje. Naše sveobuhvatno ispitivanje žitarica i uljarica može brzo i pouzdano da potvrdi kvalitet. Možemo vam takođe pomoći da obavite neposrednu analizu i detektujete mikotoksine, zagađivače ili genetski modifikovane organizme (GMO-e).

Kao vodeći u svetu u ispitivanju žitarica i uljarica, nudimo vam poljoprivredno iskustvo bez premca i jedinstvenu globalnu mrežu. Sa inovativnom tehnologijom, najnovijim metodama ispitivanja i stručnim naučnicima i tehničarima, naše laboratorije pružaju najviše standarde preciznosti i integriteta širom sveta.

Kao analitički i nadzorni član Udruženja za promet žitaricama i stočnom hranom (Gafta) možemo da kontrolišemo, verifikujemo, analiziramo i dajemo savete u vezi svih proizvoda (žitarice, mahunarke, riža, opšti proizvodi, začini i hrana za životinje) kojima se trguje prema ugovornim uslovima Gafta.

Da razmotrite kako vam naše ispitivanje žitarica i uljarica može pomoći da obezbedite kvalitet, kontaktirajte nas danas.