Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge detekcije minerala pomažu vam da utvrdite porcije hrane za životinje i nivo potrebnih dodataka.

Takođe vam pružamo mogućnost detekcije minerala koji bi mogli da naude vašoj stoci, čime se sprečavaju zdravstveni problemi i svi prateći troškovi.

Naše metode detekcije minerala ujedno su i precizne i fleksibilne, čime vam pružaju spokoj i spektar izbora. Korišćenjem spektrometra sa induktivno spojenom plazmom (ICP), možemo da identifikujemo 16 različitih minerala - svaki sa sopstvenom svrhom ili potencijalnim uticajem. Ovo ne samo da otkriva kako određeni minerali mogu uticati na porcije hrane za životinje, već vam i pomaže da utvrdite vrstu i vrednost neophodnih mineralnih dodataka (na pr. fosfora, kalcijuma). Ovo vam takođe omogućava da nadgledate - i eliminišete ili na drugi način kontrolišete - bilo koje minerale (kao što su olovo i sumpor) koji bi bili štetni po životinje.

Odobrene i ovlašćene laboratorije

Kako bismo održali našu reputaciju po nezavisnosti, integritetu i inovaciji, naše laboratorije za detekciju minerala rade prema strogim smernicama i imaju ISO 17025 i ISO 9001:2008 ovlašćenja. Sa kadrom koji čine naučnici i tehničari sa godinama laboratorijskog iskustva - kao i diplomama iz oblasti hemije, mikrobiologije i agronomije - naše laboratorije su stekle i odobrenje nekoliko asocijacija za hranu za životinje. Sem toga, brojne analitičke asocijacije često se pozivaju na rezultate do kojih mi dolazimo - što utvrđuje da se naše usluge detekcije minerala pridržavaju kako najviših standarda u okviru delatnosti, tako i onih postavljenih od strane globalnog upravnog tela.

Kako biste bili sigurni da imate ispravne minerale, u pravim nivoima koncentracije, u vašoj hrani za životinje, kontaktirajte SGS odmah da se raspitate o našim uslugama detekcije minerala.