Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

SGS-ove usluge nutritivnog etiketiranja pomažu vašim proizvodima za ishranu da zadovolje odgovarajuće zakonske zahteve i kvalitativne standarde dogovorene u okviru delatnosti.

Precizno etiketirano nutritivno pakovanje mora da obuhvati merenje kalorija, masti i nivoa vitamina, proteina i ugljenih hidrata. I etiketiranje mora da bude dosledno upravo vašem proizvodnom spektru.

Naše usluge nutritivnog etiketiranja kombinuju preciznost našeg režima testiranja sa efikasnošću naših procesa katalogizacije, čime se utvrđuje kako preciznost, tako i pouzdanost. To znači da možete biti veoma samouvereni u promociji kvaliteta vaše hrane za kućne ljubimce, hrane za stoku, krmiva, žitarica i drugih proizvoda za ishranu.

Vrhunski tehničari, napredne tehnologije

Koristeći godine iskustva i opsežnu obuku u oblasti hemije, mikrobiologije i agronomije, naši iskusni naučnici primenjuju najnovije metode testiranja na vaše proizvode za ishranu. Štaviše, naše visokotehnološke laboratorije za etiketiranje rade prema strogim smernicama i imaju ISO 17025 i ISO 9001:2008 ovlašćenja.

Utvrdite da vaša upakovana hrana za životinje i drugi proizvodi za ishranu zadovoljavaju odgovarajuće kvalitativne standarde kroz korišćenje naših usluga nutritivnog etiketiranja. Kontaktirajte SGS da saznate više.